11. marts 2022

Controller Lene Olsen: Ikke to dage er ens på VUC Lyngby

Lene Olsen er controller i økonomiafdelingen på VUC Lyngby og har været det siden juni 2021. Hun sætter stor pris på den store variation i jobbet og på kontakten med kursisterne.

Lene Olsen

  • Controller i økonomiafdelingen

  • Har arbejdet på VUC Lyngby siden juni 2021

  • Er gift, har fire voksne børn og elsker at rejse med hele familien

“Hvad arbejder du med på VUC Lyngby?”

Jeg laver alt inden for økonomi. Det er eksempelvis regnskab, aktivitetsindberetninger, energiregnskab og budgetter. Jeg laver alt muligt forskelligt, fordi vi ikke er så mange i afdelingen.

“Hvorfor søgte du job her på skolen?”

Jeg har tidligere siddet med specialiseret arbejde. Jeg har blandt andet været revisor og økonomisk konsulent i Hillerød og Lyngby-Taarbæk kommune. Jeg søgte jobbet på VUC Lyngby, fordi jeg gerne ville lave hele økonomipakken. Jeg synes, det er meget motiverende at få lov til at lave lidt af det hele.

Hvordan er det at arbejde på VUC Lyngby?

Jobbet på VUC Lyngby er spændende og alsidigt. Der er ikke to dage, der er ens. Man kan have planlagt nok så meget, men så er det ikke det, man ender med at have lavet, når dagen slutter. Men så har man til gengæld lavet noget andet.

Jeg er glad for mine kolleger, som er flinke til at stikke hovedet ind og hilse på. Og så synes jeg også, det er rart med de kursistafbrydelser, der er i løbet af dagen. Tidligere har jeg ikke arbejdet med mennesker på samme måde, og det er jeg rigtig glad for at gøre nu.

“Hvad bruger du din fritid på?”

Jeg hjælper Hillerød Triatlon Klub på de sociale medier – jeg har tidligere selv deltaget i triatlon og løber stadig meget. Jeg cykler også både i skoven på mountainbike og på racercykel. Under corona er jeg desuden begyndt at strikke.

Derudover har jeg fire voksne børn, som vi heldigvis ser meget, og vi elsker allesammen at rejse. Vi rejser alle de uger, vi kan.

Så er der vist ikke så meget fritid tilbage, men jeg er heller ikke så god til at sidde stille.