Uddannelser

På VUC Lyngby er der mange uddannelser at vælge imellem. Vi har helt sikkert også den rigtige for dig.

Lyngby HF

Student på 2 år på Lyngby HF

Den 2-årige HF åbner døre og giver adgang til alle uddannelser. Du kan starte lige efter 9. klasse, og du slipper for karakterræset i hverdagen.

HF-enkeltfag

Tag HF-fag i dit eget tempo

HF-enkeltfag er den mest fleksible studentereksamen. Du kan tage fagene i dit eget tempo og også vælge kun at tage enkelte fag. Næsten alle HF-fag tilbydes også som e-learning.

HF3 – HF med ekstra støtte

Tag en HF med ekstra støtte

For dig med en diagnose eller andre psykiske udfordringer og et ekstra behov for støtte. Stort fokus på et godt studiemiljø, tryghed og vejledning.

HF for ordblinde

3-årig HF for ordblinde

På HF for ordblinde får du vejledning, værktøjer og hjælpemidler for ordblinde. Efter 3 år får du studenterhuen på.

AVU (9.-10. klasse)

Kom godt videre med AVU

AVU er fag på 9.-10. klasses niveau. Så kan du blive klar til en ungdoms-uddannelse, selvom du ikke har taget folkeskolens afgangsprøve. Mange AVU-fag tilbydes også som e-learning.

Ordblindeundervisning (OBU)

Undervisning for ordblinde

På OBU bliver du bedre til at læse og skrive. Du får et større ordforråd og bliver bedre til grammatik. Før du starter, tager du en ordblindetest, så du kan få den helt rigtige hjælp.

FVU

Bliv bedre til dansk og matematik

Forberedende voksenundervisning  (FVU) er dansk- og matematik-undervisning for voksne. Din chance for at blive bedre stillet i jobsøgningen.

GSK

Tag HF-fag i turbofart

VUC Lyngby tilbyder visse fag som GSK-fag. Det vil sige, at du kan tage et fag på HF-niveau i turbofart, hvis du fx har brug for at tage et enkelt fag for at komme ind på drømmestudiet.