Studieliv

Et godt studiemiljø

Det gode studiemiljø er i centrum på VUC Lyngby. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi gør for at skabe et godt studieliv. Du kan blandt andet læse om vores faciliteter og kantine. Hvis du leder efter vores studieregler og information om at vi er en røgfri skole, kan du klikke her.

Rammen for det gode studie

På VUC Lyngby skaber vi sammen et studiemiljø og et arbejdsmiljø, hvor du kan lære og arbejde i et trygt fællesskab med andre uanset forskelle i alder, køn, kultur og baggrund.

Der skal være plads til, at du kan begå fejl, mens du lærer og udvikle dig, men til gengæld forventer vi, at du er åben og nysgerrig over for ny viden, nye måder at se verden på og nye måder at handle i verden.

VUC Lyngby er en røgfri skole. Det kan du læse mere om i vores studieregler.

Gode arbejdsforhold

Søg hjælp og støtte

Det er vigtigt for os, at du gennemfører og får en god studietid, og du har derfor forskellige muligheder for at søge støtte.

studievejledningen kan du få svar på spørgsmål om dit studie og dine fag.

Der er et særligt kontor for spørgsmål om SU, og også vejledere der kan hjælpe med SPS (særlig støtte).

Kursister snakker i kantinen

Kursisterne har ordet

I ved bedst, hvordan vi kan gøre studiemiljøet bedre. Derfor vil vi på VUC Lyngby sikre, at kursisterne også får medbestemmelse.

Hvert år bliver der valgt kursister til kursistrådet, som er kursisternes talerør. Rådet har også to repræsentanter i VUC Lyngbys bestyrelse.

Kursistrådet er med til at sikre rammerne for et godt socialt liv på skolen bl.a. ved at afholde fredagscafeer og fester.

En bøtte med farverig mad

Mad på bordet

Det er selvfølgelig vigtigt at få mad indenbords for at samle energi til en lang skoledag. Det er Andreas og Anders fra Cibus Food, der står for vores kantine. 

Kantinens åbningstider:

Alle hverdage fra 7.30-15

Efter lukketid kan du få sulten eller tørsten stillet i automaterne foran kantinen.

Kantinens menu

Fra morgenstunden er der fx boller og wienerbrød. Til frokost kan du vælge mellem en sandwich og dagens varme ret. Du kan hele dagen købe kolde og varme drikke og snacks.