Studievejledning

Studievejlederne på VUC Lyngby kan hjælpe dig med alt fra tilmelding inden start til råd og vejledning under din studietid.

Åbningstider i vejledningen

  • Du kan møde op i vejledningen mandag til fredag kl. 9-12.00 og 12.40-15 (torsdag kun til kl. 12). Du behøver ikke bestille tid.
  • Ring til en vejleder: Du kan ringe til en vejleder mandag til fredag kl. 9-12 og 12.40-15 (torsdag kun til kl. 12). Ring til 45114200 og tast 1 for at tale med en studievejleder

Du kan ikke længere bestille tid til et møde i studievejledningen eller booke en telefontid.

Du er også altid velkommen til at sende en mail – skriv tydeligt i mailen, hvad du har brug for hjælp til.

vejledning@vuclyngby.dk

Det kan vi hjælpe med

Før du starter på studiet – tilmelding

Vores studievejledere har en stor viden om alle de tilbud, vi har på VUC Lyngby, og de kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke fag der er de rigtige for dig. Derfor kan det være fornuftigt at tale med en studievejleder, inden du tilmelder dig.

Det er vigtigt, at du tager dine eksamensbeviser med, når du skal tale med en vejleder. Ellers kan du ikke blive tilmeldt fag.

Du kan også tilmelde dig mange af vores fag online: Gå til onlinetilmelding.

Under studiet – støtte & vejledning

Studievejlederne kan hjælpe dig med at tilrettelægge dit forløb, så du kan nå de mål, du har sat dig.

De kan også hjælpe dig, hvis du er usikker på, om de fag og niveauer, du har valgt, er de rigtige for dig. Eller hvis der sker noget i dit liv, der gør det svært at holde koncentrationen på studiet.

Se her, hvis du har spørgsmål, der specifikt handler om SPS (ekstra støtte).

På vej videre – karrierevejledning

Mange af VUC Lyngbys studerende vil gerne læse videre, men der er også mange, der er i tvivl om, hvilken uddannelse de skal vælge.

VUC Lyngby tilbyder karrierevejledning i samarbejde med Studievalg København.

Book en samtale på VUC Lyngby med karrierevejleder Pia Soldal.

Husk at vælge “Center Hovedstaden og Bornholm” og “Elev på VUC Lyngby”, hvis samtalen skal foregå her på skolen.

“Der er hjælp i studievejledningen, hvis man har brug for det. Jeg har altid haft en fast person i studievejledningen, som har været min base” Charlotte, tidligere studerende

Læs mere

SU-kontor

Hvis du har spørgsmål om SU, skal du tale med vores SU-kontor.

Studievalg København

Studievalg København vejleder om valg af videregående uddannelse og karriere i hele Danmark. De tilbyder workshops og individuelle samtaler om dit studievalg.

eVejledning

eVejledning giver anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag, aften og weekend på telefon, chat, mail eller via digitale møder.

Voksenuddannelse

På Undervisningsministeriets side Voksenuddannelse.dk kan du tage en guide, der hjælper dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse udfra dine forudsætninger.

Efter- og videreuddannelse for dagpengemodtagere

Mens du modtager dagpenge, har du ret til at videreuddanne dig. Dine muligheder afhænger af, om du allerede har en uddannelse, dens længde, og din alder. Følg linket for at se dine muligheder.