Nyheder

Uddannelsesbazar på VUC Lyngby for andet år i træk

Mandag, 25. februar 2019 - 10:50

Pædagog, softwareudvikler eller jurist? Mulighederne er mange, når eleverne på HF skal finde ud af, hvad de gerne vil videreuddanne sig til. Derfor skulle 1. års-elever på den 2-årige HF afholde en Uddannelsesbazar.

Læs mere

International Medborgerskabsuge på VUC Lyngby

Tirsdag, 19. februar 2019 - 10:46

Hvad har Daniel Rye og Mattias Tesfaye tilfælles? De gæstede begge VUC Lyngby i forbindelse med skolens Internationale Medborgerskabsuge.

Læs mere

På vinger over Europa

Onsdag, 3. oktober 2018 - 9:34

Der står minus 900.000 kr. på bankkontoen, men for Oliver Kjærsgaard er gælden det hele værd, når han sidder i cockpittet på en Boeing 737 og svæver rundt over Europa. Pilotjobbet er et drømmejob, men det har også sin pris.

Læs mere

Kantinemand på VUC Lyngby: Jeg har verdens bedste job

Tirsdag, 11. september 2018 - 8:33

Hvis du har gået på VUC Lyngby det sidste år, så kender du med stor sandsynlighed Sunaj Demirovski. Og er du lige startet på skolen, så kommer du helt sikkert til at kende ham. Sunaj arbejder i skolens kantine og har med egne ord verdens bedste job.

Læs mere

Det nye kursistråd på VUC Lyngby

Torsdag, 6. september 2018 - 12:24

Her kan du møde vores nye kursistråd på VUC Lyngby og læse mere om, hvordan du kan få indflydelse på din hverdag her på skolen.

Læs mere

Sider

VUC Lyngby i medierne

Her kan du læse artikler om VUC Lyngby.

Flere af artiklerne har været bragt i medierne, og vi har samlet dem, så du nemt kan få et indblik i VUC Lyngbys mange inspirerende historier.