Nyheder

International uge på VUC Lyngby

Mandag, 12. februar 2018 - 9:40

I uge 6 var det International uge på VUC Lyngby. Der blev holdt en række arrangementer med internationalt fokus, bl.a. med besøg fra Verdens Bedste Nyheder og Sprogzonen. Og så var det også tid til Den store Madquiz om madords oprindelse.

Læs mere

Tro på dig selv

Mandag, 5. februar 2018 - 10:50

Mød Jesper Petersen, der er tidligere kursist på VUC Lyngby. Han er ordblind, men det forhindrer ham ikke i at forfølge sine drømme. For fem år siden startede han egen virksomhed, og nu er han i gang med at uddanne sig til datamatiker.

Læs mere

Uddannelse blev ny start for kommende jurist

Tirsdag, 9. januar 2018 - 10:52

Til sommer bliver Khaled Mawed jurist, men det lå på ingen måde i kortene, at jura skulle blive hans vej. Men så begyndte han på den 2-årige HF på VUC Lyngby, og det blev et vendepunkt.

Læs mere

Julens studenter springer ud

Torsdag, 21. december 2017 - 10:06

De fleste forbinder studenter med sol og sommer. Men på VUC Lyngby kan man også blive student ved juletid, og det er netop, hvad Anneline Larsen og Claus Nielsen fra Lyngby er blevet.

Læs mere

Kommunalvalget 2017: ”Jeg vil gerne have indflydelse på, hvad der sker i den by, jeg bor i.”

Fredag, 17. november 2017 - 11:15

Det er vigtigt at stemme, hvis man vil have indflydelse, mener Hamasa Sharifi og Benjamin Greve, der begge læser HF-enkeltfag på VUC Lyngby.

Læs mere

Sider

VUC Lyngby i medierne

Her kan du læse artikler om VUC Lyngby.

Flere af artiklerne har været bragt i medierne, og vi har samlet dem, så du nemt kan få et indblik i VUC Lyngbys mange inspirerende historier.