Nyheder

Et venskab blev vejen til studenterhuen

Tirsdag, 21. august 2018 - 8:42

Anders Sørensen og Kristian Gunnar Jensen mødte hinanden på VUC Lyngby og er blevet hinandens bedste venner. De sidste to år har de taget alle fag sammen, og de er enige om, at det er deres venskab, der har sikret, at de blev studenter i sommer.

Læs mere

Fra fodboldkarriere i Kabul til pilotdrømme i Danmark

Tirsdag, 14. august 2018 - 12:36

Det er de færreste i Danmark, der kan sige, at de har spillet på det afghanske ungdomslandshold i fodbold. Men det kan 21-årige Zain Naseri. Han er født i Afghanistan, kom til Danmark som 2-årig og læser nu på VUC Lyngby.

Læs mere

Nøglen til et godt liv

Onsdag, 11. juli 2018 - 11:25

Somaliskfødte Naema Jamal Mohamad ved, hvad hun vil, og hun har hele livet kæmpet for at nå sine mål. I 2013 flygtede hun som 18-årig alene til Danmark på grund af borgerkrig i Somalia. I dag fem år senere er hun i fuld gang med at tage en uddannelse.

Læs mere

Drømmen om OL 2020 og en fremtid med uddannelse

Tirsdag, 10. juli 2018 - 12:09

To gange om dagen, seks dage om ugen, året rundt er Peter Holmquist ude at ro på Bagsværd Sø. Den 22-årige eliteroer er en del af U23-landsholdet i roning, som hver dag kæmper for at nå ét mål: OL i Tokyo i 2020.

Læs mere

Årets kursisttale ved HF-translokationen 2018

Mandag, 9. juli 2018 - 10:41

"Det føles som om vi startede her på VUC Lyngby i sidste uge, men ak nej. Vi har brugt lidt mere end en uge på at gøre os fortjent til denne smukke studenterhue og til vores studentereksamen." Læs hele kursisttalen fra Elias Serritzlew her.

Læs mere

Sider

VUC Lyngby i medierne

Her kan du læse artikler om VUC Lyngby.

Flere af artiklerne har været bragt i medierne, og vi har samlet dem, så du nemt kan få et indblik i VUC Lyngbys mange inspirerende historier.