Nyheder

De nye studenter blev fejret med maner på VUC Lyngby

Torsdag, 4. juli 2019 - 10:02

Der var både lykønskninger og sød musik, da de nye studenter på VUC Lyngby blev sendt videre ud i verden til skolens translokation i fredags.

Læs mere

Lokalavis bringer VUC Lyngby kursists imponerende historie

Onsdag, 3. juli 2019 - 13:09

Kirstine Gernaa-Knudsen har ikke kun en, men to studenterhuer – den sidste fik hun på her på VUC Lyngby i sidste uge, mens den første kom i hus på den engelske kostskole Bedales School.

Læs mere

Uddannelsesbazar på VUC Lyngby for andet år i træk

Mandag, 25. februar 2019 - 10:50

Pædagog, softwareudvikler eller jurist? Mulighederne er mange, når eleverne på HF skal finde ud af, hvad de gerne vil videreuddanne sig til. Derfor skulle 1. års-elever på den 2-årige HF afholde en Uddannelsesbazar.

Læs mere

International Medborgerskabsuge på VUC Lyngby

Tirsdag, 19. februar 2019 - 10:46

Hvad har Daniel Rye og Mattias Tesfaye tilfælles? De gæstede begge VUC Lyngby i forbindelse med skolens Internationale Medborgerskabsuge.

Læs mere

På vinger over Europa

Onsdag, 3. oktober 2018 - 9:34

Der står minus 900.000 kr. på bankkontoen, men for Oliver Kjærsgaard er gælden det hele værd, når han sidder i cockpittet på en Boeing 737 og svæver rundt over Europa. Pilotjobbet er et drømmejob, men det har også sin pris.

Læs mere

Sider

VUC Lyngby i medierne

Her kan du læse artikler om VUC Lyngby.

Flere af artiklerne har været bragt i medierne, og vi har samlet dem, så du nemt kan få et indblik i VUC Lyngbys mange inspirerende historier.