Af Gry Nybo Christensen
Når man tager et treårigt uddannelsesforløb for særligt sårbare ved Lyngby HF, har vi gjort os umage med at tilrettelægge det, så man følger fagene i en velovervejet rækkefølge og i en fast klasse med andre særligt sårbare unge.
Under hele uddannelsen er der tilknyttet en studievejleder, som man kan tale med og få råd og støtte hos gennem alle tre år.
Faste rammer og et trygt klasserum
Vi sørger desuden for, at undervisningen er planlagt ud fra faste skemaer, faste afleveringsplaner, og for det meste finder undervisningen sted i samme trygge klasserum, så der er ro til at fordybelse og læring.
I starten vil der være fokus på individuelt arbejde, og først med tiden indarbejdes arbejdsformer som pararbejde, gruppearbejde mv.
Ofte vil der være en ekstra lærer til steder, der hjælper til og støtter i undervisningen.
Få et kig ind i hverdagen
Vi ved, at det kan være hårdt arbejde og udfordrende at tage en uddannelse, men vi tror også på, at det kan være både givende, lærerigt og udviklende under de rette forudsætninger og med den rette hjælp.
På vores instagram– og facebookprofil bliver der jævnligt postet opslag, som er skabt af elever på den 3-årige HF for særligt sårbare på Lyngby HF.
Se dette indslag lavet af tre af vores HF-3 elever, som beskriver en helt almindelig skoledag på Lyngby HF
Her fortæller de om deres hverdag på skolen og giver dig et insiderblik på, hvordan det er at være elev på den 3-årige HF for særligt sårbare på Lyngby HF.
Man kan blive optaget direkte på den 3-årige HF for særligt sårbare efter 9. eller 10. klasse.
Ansøg via optagelse.dk senest d. 1. marts 2025 kl. 12.00.