10. marts 2021

Virtuel undervisning forlænges igen

Regeringen har endnu en gang forlænget coronarestriktionerne for skoler i vores del af landet, men med mulighed for at elever på HF2 og HF3 kan vende tilbage til undervisning under særlige forudsætninger. Foreløbig betyder det, at undervisningen for alle andre fortsat foregår online også efter den 15. marts.

Hold dig opdateret

Det er vigtigt, at du holder dig opdateret på intra (365), hvor vi løbende skriver ud. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til din lærer eller hos studievejledningen på vejledning@vuclyngby.dk

Husk også, at du fortsat skal være studieaktiv, selvom undervisningen foregår hjemmefra. Det er derfor vigtigt, at du kan logge på LudusWeb og Intra (365).

Har du problemer med login? Kom godt igang med vores vejledningsvideoer.

Fremmøde for HF2 og HF3

Undtagelsesvis skal HF2 møde til udendørs undervisning en dag om ugen og HF3 får lov at møde til undervisning på skolen hver dag. Ved fremmøde skal alle kunne fremvise en negativ coronatest, der max er 72 timer gammel. Kan du ikke det, vil det gælde som fravær.

Vi håber snart vi ses

Vi ved, at I alle sammen gerne vil tilbage på skolen, og vi glæder os også til at se jer igen. Men det er vigtigt, at vi alle er med til at mindske smittespredningen, og derfor må de fleste af os nøjes med at ses online for nu. Vi håber, at vi kan byde jer velkommen tilbage i klasselokalerne efter påskeferien!