31. august 2021

Video: ”Min lærer på FVU forstår, hvad vi har brug for.”

På Forberedende voksenundersisning (FVU) kan kursister blive bedre til dansk, matematik og engelsk. Ziko som er kursist på FVU oplever, at hans dansk er blevet markant bedre efter et FVU-forløb på VUC Lyngby- Hør ham fortælle mere i videoen længere nede på siden her.

Hvis du gerne vil blive bedre til dansk, engelsk, matematik eller alle tre fag, så er FVU måske noget for dig. På et FVU-forløb bliver kursisterne undervist i basale matematik- og sprogkundskaber, så de er klar til videre uddannelse. Spørger man kursisterne, så er det noget der virker:

”Jeg er allerede blevet meget bedre. Min lærer Mette forstår, hvad vi har brug for. Om det vokalerne eller andet, så hjælper hun os meget godt hver dag.”
– Ziko, kursist på FVU

Kursisternes og deres læring er i fokus på FVU. FVU-forløbet kan udover at styrke kursisternes dansk-, engelsk- og matematikfærdigheder også være en hjælpende hånd i en fremtidig job- og uddannelsessøgning. Læs mere om FVU her

Hør Ziko fortælle om at være kursist på FVU i videoen her:

”Jeg elsker at gå på VUC Lyngby. Lærere og personale er fantastiske, og de hjælper os til at blive bedre til dansk.” Ziko, kursist på FVU