3. august 2022

Velkommen (tilbage) til VUC Lyngby: Hjælp til opstart og IT

Mandag den 8. august starter undervisningen igen på VUC Lyngby efter sommerferien. Er du ny elev eller kursist? Her på siden kan du finde den vigtigste information til din skolestart.

Undervisningen starter fra den 8. august

Nu er det endelig ved at være tid til starten på et nyt skoleår, og vil vil gerne byde både nye og gamle kursister og elever varmt velkommen til VUC Lyngby.

Vi ved godt, at der er mange ting, man skal lære og huske som ny kursist. Derfor har vi her samlet noget af den vigtigste information, så opstarten forhåbentlig bliver lidt lettere for dig.

IT

De tre vigtigste IT-platforme på VUC Lyngby er:

  • Ludus: Her kan du se dine karakterer, fravær og skema. Nogle opgaver afleveres på Ludus. Du logger ind med unilogin.
  • Intra (Office 365): Her er der vigtig information fra skolen, vigtige links og nogle lærere bruger også intra til undervisning. Det er vigtigt, at du tjekker intra ofte. Helst hver dag. Du logger ind med din kursistmail (ex. 12345@kursist.vuclyngby.dk) og dit password.
  • Teams: Mange lærere bruger Teams til undervisning. Vi anbefaler, at du downloader Teams til din computer. Du logger ind med din kursistmail (ex. 12345@kursist.vuclyngby.dk) og dit password.

Derudover bruger nogle lærere fx Meebook (login med unilogin) eller Grammatip (login med unilogin)

Du kan læse mere om vores IT-systemer, få hjælp til login og finde videoguides på vores hjemmeside for opstart og IT.

Åbningstider og kontakt

Receptionens åbningstider:
Mandag – torsdag: 7.30-15
Fredag: 7.30-14

I de tidsrum kan du også ringe til 4511 4200. Du er altid velkommen til at sende en mail til vuclyngby@vuclyngby.dk.

Vejledningens åbningstider:
Vores studievejledning har åbent hver dag fra 9-15 med drop-in fra 9-11.30. Læs mere om drop-in, tidsbestilling, telefonmøder og chat på vores hjemmeside for vejledningen.

Spørgsmål om SU?
Du skal bestille en tid, hvis du vil tale med en SU-vejleder.

Studieliv og -regler

På VUC Lyngby gør vi meget ud af, at rammerne er optimale for et godt uddannelsesforløb. VUC Lyngby er en røgfri skole. Det betyder, at du ikke må ryge i skoletiden. Læs mere om det under studieliv.

For at vi skal få en god studietid sammen, er det samtidig vigtigt, at vi allesammen gør en indsats for at hjælpe og støtte hinanden og følge de regler, der er på skolen. Læs vores studieregler her.