6. august 2020

Velkommen til alle kursister og elever

Torsdag den 6. august er det endelig blevet tid til at byde alle nye og gamle kursister og elever velkommen (tilbage) efter sommerferien.

Vi ser frem til et lærerigt efterår med nye fællesskaber og venskaber og spændende arrangementer!

Vi har glædet os til at kunne åbne dørene til et nyt skoleår efter en velfortjent sommerferie.

Se med i videoen, hvor uddannelseschef Trine E. Christensen, studievejleder Íris Þöll Hauksdóttir og underviser Flemming Jahnsen byder alle de nye kursister og elever velkommen (tilbage) på skolen:

Vi skal passe på hinanden

I år skal vi huske at være ekstra opmærksomme på hygiejne og afstand. Vi håber, at I alle sammen vil hjælpe til med at sikre en tryg og god opstartsperiode.

Vi forventer, at kursister, der har rejst til lande, hvortil der stadig frarådes rejse, følger myndighedernes anbefalinger og bliver hjemme 14 dage efter hjemkomst. Det betyder også, at du er nødt til at kontakte dine lærere for at lave en studieaktivitetsaftale, så du kan være studieaktiv hjemmefra i perioden.

Det samme gælder selvfølgelig også, hvis du skulle få symptomer på corona. Du skal blive hjemme og arbejde hjemmefra efter aftale med dine lærere. Vær hurtig til at kontakte dine lærere og skolens ledelse, hvis du får konstateret corona. Så kontakter vi sundhedsmyndighederne, så vi kan tage de rigtige forholdsregler.

Læs mere om vores corona-forholdsregler på intranettet Office 365.