18. marts 2020

Udnyt stilleperioden – uddan dine medarbejdere

Det danske samfund er i øjeblikket delvist lukket ned for at mindske spredningen af coronavirus, men det behøver ikke betyde, at din virksomhed skal gå ned i tempo. Kontakt VUC Business Partner og hør mere om mulighederne for kompetenceløft og efteruddannelse for dine medarbejdere.

Tid tilovers = tid til at opkvalificere dine medarbejdere

På grund af risikoen for yderligere spredning af coronavirus, er manges hverdag forandret i disse dage. I din virksomhed skal I med stor sandsynlighed også indrette jeg anderledes, end I plejer.

VUC Business Partner er i samarbejde med resten af VUC-sektoren klar til at afholde kurser som fjernundervisnig/onlineundervisning for de medarbejdere, som har lidt ekstra tid. Det kan være medarbejdere, som I bliver nødt til at hjemsende, eller som nu har tid tilovers på jobbet.

VUC Business Partner udbyder kurser i både dansk, engelsk, matematik og IT, men kan især anbefale fjernundervisning på vores IT-kursus FVU Digital samt vores engelskkursus FVU Engelsk.

Hvad er fjernundervisning / onlineundervisning?

Fjernundervisning eller onlineundervisning foregår ved, at medarbejderne følger undervisningen online på deres computer eller tablet. Det er selvfølgelig en erfaren og dygtig lærer, som står for undervisningen, og som medarbejderne har løbende kontakt med.

Vi har stor erfaring med at sætte online undervisningsforløb sammen, og alle vores kurser, online såvel som fremmøde, har et højt fagligt niveau.  Medarbejderne arbejder selvstændigt, og de får en undervisningsplan, der er tilpasset deres og virksomhedens behov.

For at deltage i fjernundervisning skal medarbejderne have en computer eller tablet, og de skal kunne anvende den.

Vi hjælper med alt det praktiske

Hos VUC Business Partner gør vi efteruddannelse så enkelt som muligt for din virksomhed. Vi hjælper med alt det praktiske. enkelt, effektivt og fleksibelt.

Hvor foregår undervisningen?
Undervisningen foregår selvfølgelig online.

Hvor lang tid varer et kursus?
Hvor lang tid et kursus varer, afhænger af hvilket fag det drejer sig om. Der er mulighed for både korte, intensive kurser og kurser over en længere periode. Hvis jeres virksomhed fx vælger FVU digital eller FVU engelsk består forløbet af 20-30 timer.

Hvad koster det?
FVU-undervisning er gratis. I kan desuden søge om løntabsgodtgørelse (SVU) via www.svu.dk samt kontakte kompetencefonde for at høre om muligheden for støtte. Vi hjælper jer gerne!

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde din virksomhed:

Lars Lysdahl
Salgs- og Udviklingschef
lly@vuclyngby.
24 84 27 73

Camilla W. Talbro
Uddannelseskonsulent
cta@vuclyngby.dk
45 11 42 41