Besøgsdag på Lyngby HF 2021/2022

Oplev den 2-årige HF

Er du ved at finde ud af, hvad du skal næste år? Overvejer du en ungdomsuddannelse? Så vil vi gerne invitere dig på besøg på den 2-årige HF. Kom på besøg og oplev Lyngby HF, inden du træffer et valg om, hvor du vil gå i skole.

Kom til besøgsdag

Tirsdag 18/1
Mandag 24/1
Onsdag 2/2

Hvis du gerne vil komme og se, hvad Lyngby HF er for et sted, og om det er noget for dig, kan du tilmeld dig en af vores besøgsdage ved at sende en mail til studievejleder Anette på aho@vuclyngby.dk

Hvorfor vælge Lyngby HF?

På Lyngby HF kan du tage en HF-eksamen på 2 år i en klasse med andre engagerede unge og voksne.

Ud over de obligatoriske fag, som du følger med dine klassekammerater vælger du mellem spændende fagpakker og valgfag. Du har alle muligheder for at følge fag, som matcher lige netop dine interesser og ønsker.

Vi synes selv, at vi har en rigtig god skole med et godt fagligt og socialt studiemiljø. Vi er en lille, hyggelig skole midt i det grønne område et stenkast fra Lyngby Storcenter og station.

Vores HF-studenter har også et af landets højeste gennemsnit ved eksamen. Det er nok, fordi vi har højt engagement hos både elever og lærere – det smitter af på resultatet.

Hvad kan jeg bruge en HF til?

En HF-eksamen giver adgang til en lang række mellemlange videregående uddannelser, hvor du kan uddanne dig til f.eks. sygeplejerske, lærer, læse på erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser og en hel masse andet.

Du har også mulighed for at supplere med 2-3 fag på et halvt år og derved få mulighed for at starte på en lang videregående uddannelse.

Program for besøgsdagene

  • Vi mødes ved skolens reception
  • Velkomst og intro til hf ved studievejleder og ledelse
  • Deltagelse i undervisning i 2-årig hf-klasse
  • Afrunding på dagen ved studievejleder og ledelse

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til besøgsdagen, er du velkommen til at kontakte:

Studievejleder Anette Holm
aho@vuclyngby.dk