8. januar 2021

Virtuel undervisning forlænget til 7. februar

Den 13. januar forlængede regeringen de nuværende coronarestriktioner. Det betyder, at al undervisning er online frem til tidligst den 17. februar.

Det er vigtigt, at du holder dig opdateret på intra (365). Husk også, at du fortsat skal være studieaktiv, selvom undervisningen foregår hjemmefra.

Regeringen har forlænget de landsdækkende coronarestriktioner til foreløbig den 17. februar. Det betyder, at du skal fortsætte med at deltage i din undervisning online. 

Din undervisning starter virtuelt den dag, hvor din undervisning var planlagt til at starte. Din lærer informerer dig om, hvordan den virtuelle undervisning foregår på dit hold. Husk at holde dig opdateret på intra (365), hvor vi melder ud, så snart der er ny information.

Det er vigtigt, at du ved undervisningens start kan logge på LudusWeb, Intra (365) og Teams og har tjekket, at du er tilmeldt de rigtige hold.

Har du problemer med login? Kom godt igang med vores vejledningsvideoer.

Vi ved, at mange af jer havde glædet jer til at komme tilbage på skolen, og vi havde også glædet os til at se jer. Men det er vigtigt, at vi alle er med til at mindske smittespredningen, og derfor må vi nøjes med at ses online for nu. Vi håber, at vi snart kan byde jer velkommen tilbage i klasselokalerne!