20. oktober 2020

Nyt lokale til hygge og spil i hverdagen: “Det her er jeres rum”

Kursister og elever på VUC Lyngby har fået endnu bedre mulighed for hygge i hverdagen. Tirsdag blev dørene slået op til en helt nyrenoveret udgave af kursistrådslokalet med sofaer, spil og bordfoldbold og masser af plads til gode stunder.

Af Eva Sofie Fritzbøger

Vi fejrer med sodavand og chips og skruer lidt ekstra op for den hyggelige stemning i denne uge, hvor skolens danskhold er inviteret til klassevise åbningsreceptioner for vores spritnye ”hverdagshyggerum”.

I det tidligere kursistrådslokale, som nogle måske kender bedst som fredagscafelokalet, er der nu både spil, bordfodbold og sofaer, hvor elever og kursister har mulighed for at slappe af og hygge sig alle ugens hverdage.  

Der er både bordfodbold og brætspil i det nye lokale.

Der er både bordfodbold og brætspil i det nye lokale.

Det er en gruppe ansatte, der har stået for renoveringen af lokalet efter at have lyttet til elever og kursister, der blandt andet ønskede sig et sted, hvor de kunne slappe af, hænge ud og være sammen.

Det her er jeres rum,” fortalte kemilærer Helle til åbningen. ”Vi håber, I har lyst til at bruge lokalet.

Åbningsceremonierne foregår klassevis for at mindske smitterisikoen, og der er selvfølgelig også rigeligt med sprit i lokalet til afspritning af både hænder og borde.

Et af de hold der var forbi lokalet tirsdag var 20dana3, og kursisterne var rigtigt glade for det nye lokale.

”Det er et godt initiativ. Det er nice at have sådan nogle lokaler på skolen,” Emily, kursist på 10dana3

Emily tror især, at lokalet kan være en god løsning, når man har mellemtimer mellem to fag og mangler et sted at sidde med klassekammeraterne.

Det nye lokale vil være åbent og tilgængeligt for alle inden for normal undervisningstid og ligger i den røde lave bygning med indgang nærmest hovedindgangen. Hvis man har en god idé til, hvordan lokalet kunne blive endnu bedre, kan man tage kontakt til kursistrådet.