23. august 2021

Nyt kursistråd på VUC Lyngby

Det nye kursistråd på VUC Lyngby er nu samlet. Efter et kampvalg blev Merve Koylu skolens nye kursistrådsformand. Sammen med repræsentanter fra både den 2-årige HF, HF-enkeltfag og HF3 står rådet nu klar til at være kursisternes talerør på skolen.

Ved årets første og konstituerende kursistrådsmøde den 20. august, blev det nye formandskab valgt ind. Den nye formand i kursistrådet blev Merve Koylu, Bi Warming blev rådets næstformand, og Alexander Lund Pedersen er rådets nye kasserer.

På årets første møde blev der både snakket om sociale fælleskaber, fredagscafé, bæredygtighed og indeklimaet på skolen, som nogle af de temaer kursistrådet gerne vil arbejde med i det kommende skoleår.

Udover posten som kasser skal Alexander sammen med Mathias Winter Pedersen varetage posten som kursistrådets repræsentanter i bestyrelsen for VUC Lyngby.

Hør fire af rådet øvrige medlemmer; Ünal Aygün, Zahra Al Hassan, Viana Mohammed og Oliver Rasmussen fortælle om, hvorfor de valgte at melde sig til kursistrådet i videoen her: