8. marts 2021

Video: Har du svært ved at holde modet oppe under nedlukningen?

Er du ramt af 'Corona-træthed', er der gået rod i rutinerne eller føles det hele bare lidt uoverskueligt? Så er VUC Lyngbys studievejledere klar til at hjælpe. Du kan enten bestille tid til at blive ringet op eller chatte med en vejleder på vores hjemmeside mellem kl. 9 og 15 mandag til fredag. Hør mere om hvad studievejledningen kan hjælpe med i videoen på siden her.

Hør studievejleder Íris Þöll Hauksdóttir fortælle om, hvad studievejledningen kan hjælpe med i videoen.

Mange unge er påvirkede af de nuværende coronarestiktioner og nedlukningen, det kan have indflydelse på, hvordan man trives på sit studie. Corona-situationen skaber ængstelse og manglende motivation hos mange. Oplever du et bump på vejen eller brænder du inde med et spørgsmål?  Så kan du både chatte og booke en telefonsamtale med en af vores studievejledere eller sende dem en mail.

Book en telefonsamtale med en studievejleder her

Send en mail til studievejledningen

Hvad kan studievejledningen hjælpe med?

Studievejledningen er her for at støtte og hjælpe med stort og småt. Har du spørgsmål om studieaktivitet og fravær, kæmper du med noget fagligt eller har du brug for hjælp til at få struktur i en hverdag med onlineundervisning, så kan studievejledningen hjælpe.

Åbningstider

  • Bestil et telefonopkald med en vejleder: Mandag til fredag kl. 9-15

  • Chat med en vejleder: Mandag til fredag kl. 9-15
    – klik på chatikonet nederst til højre

  • Du kan også altid kontakte studievejledningen på mail vejledning@vuclyngby.dk