Voksenuddannelse

Har du brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så besøg www.voksenuddannelse.dk. Her finder du en guide, som kan hjælpe dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse. Du kan også kontakte eVejledning dag, aften og weekend. I eVejledning sidder 30 professionelle vejledere klar til at guide dig videre på din uddannelsesvej. Du er meget velkommen til at ringe til os, men du kan også kontakte os via chat, Facebook eller mail. Vi afholder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Vi glæder os til at møde dig!

eVejledning er et landsdækkende vejledningstilbud for unge, voksne og virksomheder, og er forankret i Styrelsen for It og Læring i Undervisningsministeriet.

TAG GUIDEN HER

Lyngby efteruddannelse

VUC Lyngby/Lyngby HF tilbyder en række uddannelser fra det basale til det gymnasiale A niveau, herunder uddannelse til kortuddannede, til tosprogede og fx sprog på gymnasialt niveau med undervisning online.

Sammen med vores strategiske partnere inden for erhvervsuddannelserne kan vi tilbyde skræddersyede uddannelsesforløb til alle private og offentlige virksomheder – og via vores VUC netværk endda i hele Danmark.

Kontakt vores salgs- og udviklingschef Lars Lysdahl hvis du vil høre mere. 

Salgs- og udviklingschef
Lars Lysdahl
Mobil 2484 2773
lly@vuclyngby.dk