28. september 2021

Åbent Hus hos OBU

VUC Lyngby holder Åben Hus i ordblindeafdelingen
mandag den 4. oktober. kl.15.00-19.00.

Kom og hør mere om ordblindhed, mød en ordblindelærer og se vores flotte lokaler.

Fokus på Ordblindhed 

Hvad er ordblindhed? Hvilke konsekvenser kan ordblindhed have? Hvilke tilbud er der til voksne ordblinde? Kan man være ordblind, mens man studerer og kan man få hjælp til læsning og skrivning?

Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive besvaret, når ordblindeafdelingen holder Åbent Hus på VUC Lyngby mandag den 4. oktober kl. 15.00-19.00 i forbindelse med ordblindeuge 40.

Ordblindeuge 40 er en årlig international begivenhed, der forsøger at sætte spot på og øge bevidstheden om ordblindhed i hele landet.

Vi mødes i lokale 198, hvor der vil være en kaffe, sodavand og lidt godt. Ordblindelærerne vil fortælle lidt om ordblindhed, om OBU (ordblindeundervisningen) og hvordan man finder ud af om man er ordblind. Ordblindelærerne vil også fortælle, om de muligheder, der er for at få undervisning i stavning og læsning som voksen ordblind. Der vil også være en lille rundvisning på afdelingen. Du kan få hjælp til at blive indskrevet til en test af lærerne, hvis du har brug for det. Og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Mandag den 4. oktober
kl. 15.00-19.00
lokale 198 på VUC Lyngby

Alle er velkomne