Ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger, lægges de ovenfor som PDF til download. De vil også blive annonceret på forsiden. 

Pædagogisk profil

Vores pædagogiske profil fortæller både os selv og omverdenen, hvad der gør VUC Lyngby til et særligt sted at undervise. Det er tanken, at den skal bruges til forventningsafstemning, ved ansættelser, kompetenceudvikling, MUS, branding osv. Det er vigtigt, at den pædagogiske profil er så tydelig, at den kan bruges til at evaluere undervisningspraksis samt give og modtage feedback/anerkendelse.

 

BYOD - bring your own divice

På VUC Lyngby har vi indført princippet ”Bring your own device”. Det betyder, at du skal medbringe egen pc til brug i undervisningen.  Skolen tilbyder fastansatte lærere at få udleveret en bærbar pc, arbejdsmobil og privat internetopkobling. Vikarer og korttidsansatte får tilbud om at låne en bærbar.

Hvis du ikke ønsker at modtage en bærbar pc fra skolen, skal du medbringe din egen til undervisningen. Der findes ikke computere i undervisningslokalerne.

 

Uopfordrede
ansøgninger

På VUC Lyngby modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Vi er en stor uddannelsesinstitution med over 125 fastansatte og ca. 1.700 elever. Vi har ofte brug for vikarer i kortere eller længere perioder.

Vi opbevarer din ansøgning i vores jobbank og sørger for at kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling/et vikariat, der matcher dine kvalifikationer.

Hvis du sender en uopfordret ansøgning, beder vi dig oplyse følgende:

  • Uddannelse
  • Nuværende og tidligere beskæftigelse
  • Undervisningserfaring
  • Baggrund og motivation for at søge job hos os.

Vi modtager kun ansøgninger via e-mail. Send din ansøgning vedlagt cv til job@vuclyngby.dk. I emnefeltet skriver du ”Uopfordret ansøgning”. 

Du er også velkommen til at kontakte: 

Rektor Anne G. Sørensen
Mobil: 4055 9540
Mail: aso@vuclyngby.dk